חברת אבוט משיקה את אנשור פלוס אדוונס (Ensure® Plus Advance), המבוסס על תרכובת תזונתית ראשונה מסוגה בישראל המסייעת בתזונה נכונה לאנשים בגיל השלישי

• מזון רפואי ייעודי להשלמה תזונתית פותח על מנת לסייע באספקת הרכיבים התזונתיים הנדרשים לאנשים בגיל השלישי.

אוכלוסיית הגיל השלישי בישראל (בגיל +65) מהווה 11% מכלל האוכלוסייה. התחזיות צופות גידול במספר זה לכ-14.6% עד שנת 2035. בנוסף, תוחלת החיים בישראל עולה על התוחלת הממוצעת שנרשמה על ידי הארגון לשיתוף פעולה ולפיתוח כלכלי (OECD), עובדה המציבה אתגרים בריאותיים שצריכים לקבל מענה על ידי מערכת הבריאות. אבוט ישראל, המובילה את שוק המזון הרפואי בישראל, מכריזה על השקת המוצר אנשור פלוס אדוונס (Ensure® Plus Advance) מזון רפואי ייעודי למבוגרים המיועד לשתייה. המוצר מהווה השלמה תזונתית איכותית, ובנוסף  מכיל את ההרכב היחודי NutriVigorTM – הרכב שפותח בלעדית על ידי אבוט ומכיל שלושה רכיבי תזונה חשובים: HMB  (מטאבוליט של חומצת האמינו לאוצין), רמה גבוהה של חלבון איכותי וויטמין D.

מבוגרים ובני הגיל השלישי נדרשים לתזונה טובה יותר, שכן רבים מהם סובלים מתת-תזונה

עם תהליך ההזדקנות, הגוף דורש כמויות גדולות יותר של חלבון, ויטמין D, סידן וכן רכיבי תזונה נוספים על מנת לשמור על בריאות כללית. למרות זאת, מבוגרים רבים סובלים מתת-תזונה כיוון שהם נוטים לאכול פחות עם התבגרותם – ובמיוחד להפחית באכילת בשר ומזונות אחרים עתירי חלבון. בנוסף, הגוף מאבד מיעילותו בעיבוד רכיבי תזונה שונים. לאור זאת, הקווים המנחים בנושא תזונה הקיימים היום משקפים את הצורך המוגבר של מבוגרים לרכיבי התזונה החשובים הללו.

"בני הגיל השלישי מפתחים דרישות תזונתיות גבוהות יותר לעומת צעירים, אך בשל רמת תיאבון מופחתת, בעיות עיכול, או העדפות תזונתיות, לעתים קרובות הם אוכלים פחות מרכיבי התזונה החשובים לבריאותם" מסבירה רונית דוייב, המנהלת המדעית של אבוט ישראל. "הם עשויים לחשוב שהם ניזונים מתזונה מאוזנת יחסית, אך למעשה מאגרי החלבון,הויטמינים והמינרלים שלהם מדולדלים והם נמצאים בקבוצת סיכון לבעיות בריאותיות שונות."

אודות אנשור פלוס אדוונס

המוצר אנשור פלוס אדוונס מציע פתרון להשלמה תזונתית. התוספת החדשנית לקו מוצרי התזונה למבוגרים של מותג אנשור שהגיעה לישראל, אנשור פלוס אדוונס, מכילה את הרכב ה NutriVigor, הרכב ייעודי של רכיבים שפותחו במיוחד על מנת לענות על הדרישות התזונתיות של בני הגיל השלישי:

• HMB, אשר באופן מסורתי משמש ספורטאים לשיפור ביצועים;
  • רמה גבוהה של חלבון איכותי;
  • 500 יחב"ל של ויטמין D;
  • תוספת סידן.

תוצאות המחקר הקליני NOURISH, שפורסם בכתב העת תזונה קלינית (Clinical Nutrition) ומומן על ידי חברת אבוט, הראה, כי מאושפזים מבוגרים בבתי החולים הסובלים מתת-תזונה אשר צרכו את המוצר פעמיים ביום זכו לשפר באופן משמעותי במהלך 90 הימים הראשונים לאחר השחרור מבית החולים את מצבם התזונתי, משקל גופם ורמות וויטמין D בדם לעומת הקבוצה שצרכה פלצבו.

חברת אבוט ממשיכה לפרוץ את הדרך בכך שהיא מגייסת את המדע התזונתי העדכני ביותר על מנת לשפר את איכות החיים והמצב הבריאותי בגיל השלישי " מוסיפה דוייב. "המדענים שלנו מחויבים להמשך מחקר ולפיתוחם של פתרונות חדשניים בתחום חשוב זה."

אנשור פלוס אדוונס זמין בבקבוקים של 220 מ"ל  המוכנות לשתייה, בטעם וניל. המוצר זמין לרכישה בישראל דרך קופות החולים, בתי המרקחת ורשתות הפארם למיניהן.

• print הדפס
  • download הורד
true
סגור חלונית

אתה עומד לצאת לאתר אינטרנט אחר של חברת Abbott שהוא ספציפי למדינה או לאזור

חשוב לזכור שאתר האינטרנט שביקשת מיועד לתושבי מדינה או מדינות מסוימות, כפי שמוזכר באותו אתר. כתוצאה מכך, ייתכן שהאתר כולל מידע על תרופות, מיכשור רפואי ומוצרים או שימושים אחרים בנוגע לאותם מוצרים שאינם מאושרים לשימוש במדינות או באזורים אחרים.

ייתכן שאתר האינטרנט שביקשת אינו מותאם כהלכה לגודל המסך שלך.

האם אתה מעוניין להמשיך ולצאת מאתר האינטרנט הזה?

סגור חלונית

אתה עומד לצאת ממשפחת אתרי האינטרנט של חברת Abbott לאתר אינטרנט של צד שלישי

הקישורים המובילים אל מחוץ לאתרי האינטרנט העולמיים של Abbott אינם נמצאים בשליטתה של חברת Abbott, וחברת Abbott אינה אחראית בקשר לתכנים באתרים מעין אלה או של כל קישור נוסף אחר מתוך אותם אתרים. חברת Abbott מספקת את הקישורים האלה לך בלבד לצורך נוחות, וההכללה של קישור כלשהו אינה מהווה המלצה של Abbott על האתר המקושר.

כמו כן ייתכן שאתר האינטרנט שביקשת אינו מותאם כהלכה לגודל המסך שלך.

האם אתה מעוניין להמשיך ולצאת מאתר האינטרנט הזה?