אותות הצטיינות

מנהיגות ומובילות בתעשיה

אבוט ידועה כמובילה עולמית, המקדמת עשייה בתחומי הרפואה, המדע והטכנולוגיה

לאבוט היסטוריה מכובדת של מנהיגות ומובילות גלובאלית, בין אם היא באה לידי ביטוי בהכתרתנו לאור הישגים ראויים בתחומי הפעילות שלנו, ובין אם זו ההכרה בנו כאחת מהחברות המוערכות ביותר בעולם בתחום האחריות, על יד מגזין Fortune.

מנהיגות במקום העבודה

אנו שואפים להיות ידועים בכל רחבי העולם כמקום העבודה הטוב ביותר.

אנו גאים בעצמנו, על כך שהתרבות שלנו מונעת מחדשנות. אנו מעריכים את תרומת העובדים שלנו ומוודאים שלתפקיד שלהם בחברה יש יכולת השפעה, וכי עומדות בפניהם הזדמנויות להתפתח ולהתקדם

חדשנות מדעית

כאשר אנו מפתחים פתרונות בתחום הבריאות עבור אנשים ברחבי העולם, אנו מביטים קדימה, מעבר לטווח יכולתנו

מגוון רעיונות, נקודות מבט ומיומנויות - הודות לאלו, אנו יוצרים פתרונות משני חיים, המסייעים לאנשים לחיות חיים בריאים יותר

אחריות חברתית

אנו ידועים ברחבי העולם בשל גישתנו הגלובאלית לתחום האחריות החברתית

הודות לעסקינו הגלובאליים והשותפויות השונות שיצרנו, אנו מקדישים את זמננו לשיפור חייהם של אנשים ברחבי העולם
true
סגור חלונית

אתה עומד לצאת לאתר אינטרנט אחר של חברת Abbott שהוא ספציפי למדינה או לאזור

חשוב לזכור שאתר האינטרנט שביקשת מיועד לתושבי מדינה או מדינות מסוימות, כפי שמוזכר באותו אתר. כתוצאה מכך, ייתכן שהאתר כולל מידע על תרופות, מיכשור רפואי ומוצרים או שימושים אחרים בנוגע לאותם מוצרים שאינם מאושרים לשימוש במדינות או באזורים אחרים.

ייתכן שאתר האינטרנט שביקשת אינו מותאם כהלכה לגודל המסך שלך.

האם אתה מעוניין להמשיך ולצאת מאתר האינטרנט הזה?

סגור חלונית

אתה עומד לצאת ממשפחת אתרי האינטרנט של חברת Abbott לאתר אינטרנט של צד שלישי

הקישורים המובילים אל מחוץ לאתרי האינטרנט העולמיים של Abbott אינם נמצאים בשליטתה של חברת Abbott, וחברת Abbott אינה אחראית בקשר לתכנים באתרים מעין אלה או של כל קישור נוסף אחר מתוך אותם אתרים. חברת Abbott מספקת את הקישורים האלה לך בלבד לצורך נוחות, וההכללה של קישור כלשהו אינה מהווה המלצה של Abbott על האתר המקושר.

כמו כן ייתכן שאתר האינטרנט שביקשת אינו מותאם כהלכה לגודל המסך שלך.

האם אתה מעוניין להמשיך ולצאת מאתר האינטרנט הזה?